Profil

Profil

Om persondata med omtanke

 

Persondata med omtanke er en solid og pålidelig konsulentvirksomhed med omfattende praktisk erfaring i håndtering af personhenførbare data, rådgivning og dokumentation.

 

Der arbejdes ud fra devisen tillid, enkelthed og kvalitet med et højt serviceniveau, hvor kunden med fortjenesten af arbejdet med personhenførbare data er i centrum.

 

Den fornemmeste opgave er at hjælpe de virksomheder, der endnu ikke har udarbejdet dokumentation for personhenførbare data.

 

Som jeres uvildige certificerede rådgiver er udgangspunktet, at der ikke nødvendigvis skal laves om på det, I allerede gør. Imidlertid er det vigtigt, at der er dokumentation for, hvordan I arbejder, herunder også dokumentation for, at der er taget stilling til en række centrale forhold.

Der arbejdes med udgangspunkt i at udnytte jeres eksisterende it-systemer. Erfaringer  viser, at implementering af nye systemer ofte ikke er nødvendigt.

 

Borgerne har ret til indsigt i egne data, ret til at berigtige dem, og som virksomhed er man forpligtet til at svare på henvendelse fra borgeren om deres egne data i løbet af fire uger.

Det kræver overblik over data, udpegning af den eller de ansvarlige for besvarelsen og politikker, der beskriver borgernes rettigheder og procedurer.

 

Ring eller skriv for en uddybende snak.

Anette Pedersen – din persondatarådgiver

Jeg er din rådgiver om persondata


Anette Pedersen


Kontakt mig for en snak

 

Tlf.: (+45) 22 35 75 50

MAIL: amp@time.dk